Control room

De control Room is gevestigd in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte te Arnhem. Deze faciliteit biedt de zekerheid voor 100% onafhankelijkheid en is volledig voorzien van eigen nutsvoorzieningen en beveiligd door o.a. diverse bouwkundige en technische maatregelen.

Control Room werkzaamheden bestaan uit 24/7 live monitoren van o.a.:

  • Track & Trace functies;
  • VIP track & trace systemen;
  • Speciale track & trace functies voor waardevolle goederen;
  • Volgsystemen;

Werkplekken

De control room is ingedeeld op basis van werkplekken per klant, hierdoor ontstaat een zekerheid dat de medewerkers zich bezighouden met alleen die items die voor de klant van toepassing zijn en niet afgeleid worden door bijkomende werkzaamheden voor andere locaties en of klanten.

Meldingen

De medewerker van de control room bepaald de locatie aan de hand van de zendergegevens en activeert de koppeling met de kenmerken en geeft de melding real time door aan de teams in het gebied. Het team ontvangt de gegevens op hun scherm en kunnen nu actief de opsporing starten.

werkplekken fris

 

Recovery applicatie en Data

Via een speciaal hiervoor gebouwde omgeving en applicatie worden alle gegevens ontvangen en worden de specifieke gegevens doorgegeven aan de teams in het veld die met hun apparatuur de waardevolle goederen kunnen opsporen en rapportage online geven aan de control room.

Recovery applicatie en Data

team fris secured

Meer weten?

Neem contact op