control room: 085 - 06 53 116

Red je fiets met een Smart Tracker, hét alternatief voor GPS tracker

Als je fiets wordt gestolen is dat balen in het kwadraat. Tenzij je onze Smart Tracker, het alternatief voor de GPS tracker, op je fiets hebt geinstalleerd. Want dan sporen wij hem bij diefstal voor je op en brengen hem weer terug.

Iedereen die het een keer is overkomen weet: niks is zo erg als een gestolen fiets. Die lege plek aanschouwen waar jouw fiets stond, is behoorlijk pijnlijk. Je gaat, vaak tegen beter weten in, toch twijfelen. Stond mijn fiets wel hier? Ben ik überhaupt op de fiets gekomen? Om daarna tot de conclusie te komen dat je fiets gewoon door iemand is meegenomen. Balen. Tenzij je onze Smart Tracker op je fiets hebt, het alternatief voor de GPS tracker. Dan is het nog steeds balen dat je fiets weg is, maar kunnen we met ons slimme track en trace systeem wel achterhalen waar die is.

Track en trace kopen om je fiets te redden

Of je nu een gloednieuwe fiets hebt, of een oud exemplaar waar je aan gehecht bent, je kunt je fiets ‘redden’ door onze Smart Tracker erop te plaatsten. Die is verbonden aan een app en als je fiets ongevraagd toch in beweging komt, krijg je meteen een alarmsignaal. En kun je de vermissing aan ons doorgeven. Vanaf daar nemen we het van je over en gaan op pad om jouw fiets te vinden en weer bij je voordeur af te leveren.

Smart Tracker, alternatief voor GPS tracker, van Fris Nederland

Je fiets is gestolen, dus je maakt snel een melding via de app. En wat gebeurt er dan? De Smart Tracker van Fris Nederland werkt met LoRa,  een nauwkeuriger alternatief voor GPS, deze zendt een signaal uit. Ons opsporingsteam spoort jouw fiets dan op met een speciale peilontvanger, die het signaal tot op de meter nauwkeurig ontvangt, ook als je fiets ergens binnen staat. Dankzij ons track & trace systeem hebben we 95% van de gestolen fietsen en e-bikes opgespoord en met succes teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.

Koop de Fris Smart Tracker in onze webshop

Gemak dient de mens, je hebt tenslotte meer te doen dan je druk te maken om de whereabouts van je fiets. De Fris Smart Tracker koop je in onze webshop. Met een paar klikken ligt-ie in je virtuele winkelmandje en na betaling sturen we je onze Fris Smart Tracker jouw kant op.

GPS tracker fiets