control room: 085 - 06 53 116

GPS Connected fietsen

Het percentage gestolen fietsen dat Fris Nederland de afgelopen jaren heeft teruggevonden met track & trace, is ruim 95 procent. Dankzij onder andere de GPS-technieken kunnen we tegenwoordig elk e-bike voorzien van een GPS-zender. In e-bikes kan de zender worden ingebouwd in de motor en is niet zichtbaar door de plaatsing achter de kap van de motor.

Werking

De live locatie van de fiets is te volgen in de smartphone-app. Wanneer een fiets vermist wordt zonder medeweten van de eigenaar kan de eigenaar dit direct vanuit de app doormelden aan de meldkamer van Fris. Het gestolen item is vanaf dat moment real time te volgen en binnen tien minuten heeft Fris het dichtstbijzijnde opsporingsteam ingeschakeld. Teruggevonden fietsen worden weer thuisbezorgd bij de eigenaar.

Servicepakket

Koop jouw GPS via de aangesloten rijwielzaak of online bij Biketrax.

BikeTrax diefstalbescherming voor e-bikes: uitstekend.

De BikeTrax GPS-tracker is uitstekend. Dat zeggen niet alleen onze klanten en partners, maar ook de jury van de toonaangevende Award in de fietswereld, de Design & Innovation Award. Onze BikeTrax diefstalbescherming voor fietsen draagt sinds 2020 in de categorie “Equipment & accessoires” het bekroonde kwaliteitslabel.

Ga naar: E-Bike tracking via GPS – PowUnity