control room: 085 - 06 53 116

GPS connected brommer, scooter & motor

Het percentage gestolen brommers, scooters en motoren dat Fris Nederland de afgelopen jaren heeft teruggevonden met track & trace, is 96 procent. Dankzij het Internet of Things kunnen we tegenwoordig elk type brommer, scooter en/of motor voorzien van een zender.

Werking

De live locatie van de brommer, scooter of motor is te volgen in de smartphone-app. Wanneer een brommer, scooter of motor in beweging komt zonder medeweten van de eigenaar, geeft het een alarm af in de app van de eigenaar. Door een melding in diezelfde app te doen, komt de vermissing bij de controlekamer van Fris binnen. Het gestolen item is vanaf dat moment real time te volgen en binnen tien minuten heeft Fris het dichtstbijzijnde opsporingsteam ingeschakeld. Teruggevonden brommers, scooters en/of motoren worden weer thuisbezorgd bij de eigenaar.

Servicepakket

Bestel jouw servicepakket vandaag nog online. Het pakket kan voor 1, 2 of 3 jaar worden afgesloten en bestaat uit:

  • Tracker op basis van LoRa
  • Smartphone-app
  • Controlroom-service
  • Opsporing 24/7/365
  • Levering en montage
Koop jouw GPS via de aangesloten rijwielzaak of online bij Biketrax.

BikeTrax diefstalbescherming voor e-bikes: uitstekend.

De BikeTrax GPS-tracker is uitstekend. Dat zeggen niet alleen onze klanten en partners, maar ook de jury van de toonaangevende Award in de fietswereld, de Design & Innovation Award. Onze BikeTrax diefstalbescherming voor fietsen draagt sinds 2020 in de categorie “Equipment & accessoires” het bekroonde kwaliteitslabel.Ga naar: E-Bike tracking via GPS – PowUnity