control room: 085 - 06 53 116

Korting op verzekering

Steeds meer verzekeraars bieden een korting aan als je jouw voer- of vaartuig hebt/laat voorzien van een Track & Trace zender van Fris Nederland. Indien je verzekerde fiets is uitgerust met een Track & Trace systeem om zo het risico op diefstalschade te beperken, krijg je voor deze verzekeringen vaak een korting op de premie. De geldende polisvoorwaarden, zoals vermeld op je polis, blijven volledig van toepassing.

KingPolis Connected

Is jouw verzekerde fiets uitgerust met een door Kingpolis erkend Track & Trace systeem?

Connected korting

Is jouw fiets voorzien van een track&trace-zender, waarmee je fiets bij diefstal terug te vinden is? Dan krijg je 20% korting op de premie van de diefstaldekking. Je moet gedurende de looptijd van de fietsverzekering voldoen aan:

  • een (ingebouwde) Track&Trace-zender van Fris Nederland
  • een bijbehorend opsporingsabonnement

Wil jij een fietsverzekering afsluiten met connected korting? Ga dan naar jouw fietsspecialist en vraag naar de ANWB Fietsverzekering!

Allianz Global Assistance

20% korting: klik op één van de onderstaande links

Door te klikken op één van de onderstaande links kom je op de website van Allianz. Daar kies je de dekking die bij je past en vul je je gegevens in voor de premieberekening. De korting van 20% is al verwerkt in de premie en geldt op alle dekkingen.

Premie berekenen ( 3 jaar dekking )