Rijwielzaken

Dankzij het Internet of Things kunnen we tegenwoordig elk type fiets, brommer, scooter en/of motor voorzien van een zender. Onze Nano Tracker is op de markt in drie modellen van enkele centimeters groot: een halfronde tracker voor reguliere framebuizen, een halfronde smalle voor racefietsen en een platte voor bakfietsen.

Voor de rijwielzaken hebben wij een uniek model die u weinig tijd vergt. Indien u een Nano Tracker pakket verkoopt aan uw klant dan regelen wij de rest en behoeft u alleen een mail te zenden met de naam, telefoonnummer en het mailadres van uw klant die belangstelling heeft voor deze oplossing. Deze oplossing is verzekering onafhankelijk en vraagt geen extra tijd van u!

Het servicepakket bestaat uit:

  • Tracker op basis van LoRa
  • Smartphone-app
  • Controlroom-service
  • Opsporing 24/7/365
  • Levering en montage

Hoe werkt het voor u als rijwielhandelaar?

Indien u een klant heeft die een Nano Tracker wenst dan stuurt u een mail aan sales@frisnederland.nl en in die mail vermeld u:

  • Naam van de klant;
  • Telefoonnummer van de klant;
  • E-mailadres van de klant.

Fris Nederland neemt vervolgens contact op met uw klant en regelt de benodigde zaken verder met uw klant inclusief de registratie en montage bij de klant thuis. Na ontvangst van de bestelling en betaling door uw klant wordt er een afspraak met uw klant ingepland voor de montage.

Uw voordeel?

U hoeft dus niets te registreren, te monteren of in te kopen. Per afgesloten en door uw klant betaalde zenderpakket ontvangt u een overzicht van ons van de klanten die u heeft aangeleverd en ontvangt daar een eenmalige vergoeding van € 30,- voor (* 3 jaar pakket) per pakket (zender).

U ontvangt van ons, indien gewenst, een mini-banner voor op uw toonbank met de info en een QR-code zodat u de klant die kunt laten scannen. Uw klant komt dan direct op onze website met alle informatie over onze diensten en oplossingen. Kortom u hoeft geen tijd te besteden aan uitleggen, registreren, monteren of andere zaken en uw klant kan elke gewenste verzekering bij u afsluiten.