Connected Auto’s & Truck’s

Met onze Nano Tracker kunt u live de locatie van uw auto, truck(s) of zelfs de hele fleet volgen. Eigenaren beschikken zo over uitgebreid beeld van de locatie van hun voertuigen. Wanneer een auto of truck in beweging komt zonder medeweten van de eigenaar, gaat een alarm af in de smartphone-app van de eigenaar. Door een melding in diezelfde app te doen, komt de vermissing bij de controlekamer van Fris Nederland binnen. Het gestolen item is vanaf dat moment real time te volgen en binnen tien minuten heeft Fris Nederland het dichtstbijzijnde opsporingsteam ingeschakeld.

De Nano Tracker dient tegelijk als alarm bij een autokraak. De gevoelige bewegingssensor reageert al op het moment dat een inbreker aan een auto begint te rommelen. De gevoeligheid van de sensor is in te stellen in de bijbehorende mobiele app.

Servicepakket

Bestel uw servicepakket vandaag nog online. Het pakket kan voor 1, 2 of 3 jaar worden afgesloten en bestaat uit:

  • Tracker op basis van LoRa
  • Smartphone-app
  • Controlroom-service
  • Opsporing 24/7/365
  • Levering en montage

Nano PIR-Truck

De Nano PIR-Truck is een variant op ons Nano PIR-inbraakalarm die we speciaal ontwikkeld hebben voor het gebruik in voertuigen. Met name voor de beveiliging van laadruimtes van busjes en vrachtwagens. Deze hebben vaak geen eigen stroomvoorziening en kunnen niet eenvoudig worden aangesloten op bestaande alarmsystemen. Daarnaast zijn veel bestaande systemen bedoeld voor het verhinderen van diefstal van het gehele voertuig, en signaleren zij niet de inbraak in de laadruimte.

Werking

De sensor van de Nano PIR kan met een passief infrarood-element een warmteverschil ten opzichte van de achtergrond signaleren, bijvoorbeeld een bewegend menselijk lichaam. De sensor geeft dit direct draadloos via het LoRa-netwerk door aan een centrale backoffice-applicatie. De gebruiker kan het alarm door laten sturen naar de mobiele app of de controlroom, of naar beide.