control room: 085 - 06 53 116

Red je fiets met een Smart Tracker, hét alternatief voor GPS tracker

Als je fiets wordt gestolen is dat balen in het kwadraat. Tenzij je onze Smart Tracker, het alternatief voor de GPS tracker voor je fiets hebt. Want dan sporen wij hem voor je op en brengen hem weer terug.

Iedereen die het een keer is overkomen weet: niks zo erg als je fiets is gestolen. Die lege plek aanschouwen waar jouw fiets stond, is behoorlijk pijnlijk. Je gaat, vaak tegen beter weten in, toch twijfelen. Stond mijn fiets wel hier? Ben ik überhaupt op de fiets gekomen? Om daarna tot de conclusie te komen dat je fiets gewoon door iemand is meegenomen. Balen. Tenzij je onze Smart Tracker op je fiets hebt, het alternatief voor de GPS tracker. Dan is het nog steeds balen dat je fiets weg is, maar kunnen we met ons slimme track en trace systeem wel achterhalen waar die is.

GPS tracker fiets  

 

Track en trace kopen om je fiets te redden

Of je nu een gloednieuwe fiets hebt, of een oud exemplaar die nog wel perfect is en waar je aan gehecht bent, je kunt je fiets ‘redden’ door onze Smart Tracker erop te plaatsten. Die is verbonden aan een app en als je fiets ongevraagd toch in beweging komt, krijg je meteen een alarmsignaal. En kun je de vermissing aan ons doorgeven. Vanaf daar nemen we het van je over en gaan op pad om jouw fiets te vinden en weer bij je voordeur af te leveren.

Smart Tracker, alternatief voor GPS tracker, van Fris Nederland

Je fiets is gestolen, je maakt een melding en dan? De Smart Tracker van Fris Nederland, het alternatief voor de GPS tracker die op je fiets zit, zendt een signaal aan. Ons opsporingsteam spoort jouw fiets dan op met een speciale peilontvanger, die het signaal tot op de meter nauwkeurig ontvangt, ook als je fiets ergens binnen staat.

Koop de Fris Smart Tracker in onze webshop

Gemak dient de mens, je hebt tenslotte meer te doen dan je druk te maken om de whereabouts van je fiets. De Fris Smart Tracker koop je in onze webshop. Met een paar klikken ligt-ie in je virtuele winkelmandje en na betaling sturen we je onze Fris Smart Tracker jouw kant op.