control room: 085 - 06 53 116

Met een tracker die gebruik maakt van LoRa, soort GPS, is je gestolen racefiets terug te vinden

Met een racefiets wil je je alleen maar druk maken om sportief buiten bezig te zijn. En niet of je fiets gestolen wordt en niet meer terug te vinden is. Met een Fris Smart Tracker kun je dat laatste in ieder geval afvinken.

Er zijn in Nederland zo’n 850 duizend wielrenners. Allemaal sportievelingen die een liefde voor fietsen, natuur én snelheid delen. Die liefde voor racefietsen hebben fietsendieven ook. Veel wielrenners denken vaak dat het niet zo’n vaart loopt: je rijdt er op en daarna zet je hem in de schuur. Maar ook uit een schuur (en je huis, of garage, of berging) kan een fiets gestolen worden.

GPS tracker racefiets  

Beveilig je racefiets door een slimme tracker met LoRa, soort GPS, te kopen

Een racefiets die gestolen is, kan eenvoudig worden teruggevonden met de Fris Smart Tracker. De Smart Tracker is geen GPS-tracker, maar maakt gebruik van LoRa (Long Range) een beter alternatief voor GPS. Standaard GPS trackers zijn binnen in een gebouw niet heel nauwkeurig, LoRa tracking is dat wel. Deze slimme techniek werkt via radiofrequentie en pakt daardoor een veel sterker signaal op dan gps. Of je fiets nu op 23-hoog staat, in een bos, in een garage in een industriegebied, het opsporingsteam van Fris kan precies zien waar die is.

Met de slimme tracker van Fris Nederland, met LoRa, een beter alternatief voor GPS, worden racefietsen makkelijk teruggevonden

Als je fiets gestolen is, is die makkelijk weer op te sporen. De Fris Smart Tracker plaats je op je racefiets en is verbonden met een app. Als de bewegingsmelder is geactiveerd en je racefiets ongevraagd in beweging komt, krijg je meteen een alarmsignaal. Met een klik in de app geef je de vermissing door en gaat het opsporingsteam voor je aan de slag.

Koop de Fris Smart Tracker in onze webshop

Je wilt als wielrenner je niet druk maken om je fiets. De Fris Smart Tracker kun je daarom gewoon in onze webshop bestellen en zelf op je racefiets monteren (of het door een van onze monteurs laten doen). Met een paar klikken ligt de tracker in je virtuele winkelmandje en na betaling komt-ie meteen jouw kant op. Hoe eerder je beveiligd bent, hoe beter.