control room: 085 - 06 53 116

Laka Verzekeringen

Op zoek naar een betrouwbare manier om je fiets te beschermen tegen diefstal? Fris Nederland biedt nu de ideale oplossing: een Track & Trace fietszender mét verzekering in samenwerking met Laka verzekeringen.

Laka’s uitgebreide fietsverzekering dekt alle essentiële zaken zoals diefstal en schade in binnen- en buitenland, volledige dekking voor je accu en een thuisbrengservice wanneer je strand in de middle of nowhere. Schade wordt behandeld door Laka’s team van fietsexperts en meestal binnen een paar dagen geregeld.

Het installeren van de Track & Trace zender is eenvoudig. Zodra deze op je fiets is bevestigd, ben je direct verbonden met de Fris-app, waardoor je jouw fiets altijd kunt lokaliseren. Mocht je fiets onverhoopt gestolen worden, dan helpt de app je bij het snel indienen van een claim. Laka zorgt vervolgens voor een vlotte vergoeding of vervanging van je fiets.

Kies voor de Track & Trace fietszender met Laka verzekering en fiets voortaan met een gerust hart. Ontdek vandaag nog hoe je je fiets optimaal kunt beschermen.

Meer informatie over Laka

Bestel een track & trace met verzekering