control room: 085 - 06 53 116

Met slimme track en trace-oplossingen vindt Fris Smart Tracker je gestolen e-bike terug

Een e-bike is een gewild object om te stelen. Dat is niet bepaald een geruststellend idee als je een elektrische fiets hebt. Gelukkig is er een nauwkeurige track en trace-zender die jouw fiets weer kan terugvinden.

Gemiddeld worden zo’n 18 duizend e-bikes per jaar gestolen. En niet alleen van de straat in busjes gehesen, maar ook gewoon uit tuinen, schuren en bergingen ongevraagd meegenomen. Dat ze gewild zijn, is omdat ze onder meer in het buitenland veel geld opleveren. Die grijpgrage vingers van fietsendieven is geen gerust gevoel als je een e-bike-eigenaar bent. Je wilt vooral de voordelen van een e-bike en je niet druk maken om de whereabouts van je fiets.

Track en trace E-bike

Wees slim en koop een tracker voor je elektrische fiets die gebruik maakt van Lora. Hét alternatief voor GPS.

Je kunt voorkomen dat je fiets na diefstal niet wordt teruggevonden. De Fris Smart Tracker is een unieke track en trace-zender voor je e-bike. De Smart Tracker is geen GPS tracker, maar gebruikt LoRa voor het terugvinden van je e-bike. De zender is gekoppeld aan een app. Als je fiets in beweging komt, terwijl jij op kantoor of thuis bent, krijg je meteen een alarmsignaal. Via de app geef je de vermissing door en gaat het opsporingsteam van Fris meteen voor je aan de slag.

Jouw eigendom snel teruggevonden met de slimme tracker voor je elektrische fiets van Fris Nederland

Met slimme technieken als LoRa, een soort GPS, kan het opsporingsteam heel precies zien waar jouw fiets is. Anders dan een GPS tracker werkt LoRa via radiofrequentie en pakt daardoor een veel sterker signaal op dan GPS. Daarmee kan jouw fiets ook worden opgespoord als deze ergens binnen staat. Gevonden? Dan levert het opsporingsteam hem uiteraard weer bij jou af. Gewoon voor je deur.

Koop de Fris Smart Tracker in onze webshop

Wil je ook een slimme tracker voor jouw e-bike? Je kunt die gewoon in de webshop bestellen. Met een paar klikken ligt de track en trace-zender voor jouw elektrische fiets in de virtuele winkelmand. Na betaling komt-ie meteen jouw kant op. Hoe eerder je fiets is beveiligd, hoe beter.